Во периодот од 17 до 25 ноември 2019 година, м-р Цветанка Ристова-Магловска учествуваше на Еразмус+ проектот “Sustainable Entrepreneur Ship: Sailingto Success”, организиран од InterCollege во Слетестранд, Данска.

Повеќе...

Од 11 до 17 ноември 2019 година во Пловдив, Република Бугарија, вкупно 32 учесници од 13 европски земји (Австрија, Бугарија, Германија, Естонија, Шпанија, Италија, Полска, Романија, Северна Македонија, Словачка, Турција, Унгарија, Чешка) учествуваа во проектот “Volunteering from A to Z” (№2019-2-BG01-KA105-062812), финансиран од програмата Еразмус+, дејност KA1.

Повеќе...

Студенти и професори од ФТБЛ активно учествуваа на Четвртата туристичка берза која беше организирана од страна на Националната асоцијација за дојдовен туризам на Македонија (НАИТМ), а се одржа во хотелот „Хилтон“ во Скопје.

Повеќе...

Студентите од прва година, насока Бизнис логистика од Факултетот за туризам и бизнис логистика - Гевгелија, вчера реализираа посета на Централниот регистар, Регистрациона канцеларија - Гевгелија.

Повеќе...

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Скопје
Ема Радосављевиќ
Тел: +389 32 550 047
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.