Почитувани студенти, на ден 06.10.2020 (вторник) во 12часот ќе се одржи воведно обраќање за бруцошите од Декан и Продекан на Факултетот за туризам и бизнис логистика. Обраќањето ќе се одржи online преку алатката Microsoft Teams.