По повод Светскиот ден на туризмот, 27 септември, министерот за економија Крешник Бектеши додели над 50 признанија во повеќе категории. На манифестацијата Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитетот „Гоце Делчев“ доби признание за особен придонес во туризмот.

Повеќе...

Центарот за климатски промени во Гевгелија и Факултетот за туризам и бизнис логистика во Гевгелија распишуваат Конкурс за студенти за доставување на бизнис идеи кои ќе го унапредат претприемништвото и ќе придонесат да се намали невработеноста во областите море, земјоделие, животна средина и информациски технологии.

Повеќе...

Студенти на Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип учествуваа и освоија медали, пехар и признанија на Четвртиот интернационален гастрономски натпревар „Гастромак 2019“, што се одржа во хотел „Ривиера“ во Охрид од 10 до 14 октомври 2019 г.

Повеќе...

Во периодот од 29 август до 1 септември, студентите од Факултетот за туризам и бизнис логистика учествуваа на 13. манифестација „Смоквијада“ во Гевгелија.

Повеќе...

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Скопје
Ема Радосављевиќ
Тел: +389 32 550 047
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.