Во услови на вонредна состојба и пандемија предизивикана од зарaзниот вирус Ковид-19, на 22.05.2020 на Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД се одржа првата on line одбрана на дипломски труд на студентот Иван Максимовски.

Повеќе...

Во периодот од 20-ти до 23-ти февруари 2020 год., студентите од Факултетот за туризам и бизнис логистика реализираа четиридневна екскурзија до Белград.

Повеќе...

Рената Трајчевска е студентка на Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, и моментално е трета година на насоката Гастрономија,исхрана и диететика.

Повеќе...

На 17 декември 2019 г. на Факултетот за туризам и бизнис логистика беше промовирана Стратегијата за развој на туризмот во општина Гевгелија 2019-2024.

Повеќе...

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Скопје
Ема Радосављевиќ
Тел: +389 32 550 047
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.