Студенти од Факултетот за туризам и бизнис логистика учествуваа на дванаесеттиот по ред Национален кулинарски куп на Бугарија, кој се одржа на  19 и 20 април на Меѓународниот саем во Пловдив (Бугарија).

Повеќе...

Факултетот за туризам и бизнис логистика по единаесетти пат успешно ја организираше традиционалната Туристичко-гастрономска изложба на алтернативни форми за развој на туризмот. Годинава изложбата се одржа во просториите на Наставниот центар на УГД во Гевгелија, а истовремено беше организиран и отворен ден за средношколците и за граѓаните на Гевгелија и регионот.

Повеќе...

Студенти од Факултетот за туризам и бизнис логистика на 18 април реализираа теренска настава и посета на градот Солун во Грција.

Повеќе...

Факултетот за туризам и бизнис логистика ја организира единаесеттата по ред Туристичко-гастрономска изложба на алтернативни форми за развој на туризмот.

Повеќе...

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Скопје
Ема Радосављевиќ
Тел: +389 32 550 047
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.