Во периодот од 9 мај до 14 мај 2019 година, асистент м-р Цветанка Ристова учествуваше на школата „Културното наследство на Дунавскиот регион“ во Нови Сад, Република Србија.

Повеќе...

Како институционален партнер, Факултетот за туризам и бизнис логистика беше организатор на работна средба во рамки на RebResNet партнерството (Research Network on Resources Economics and Bioeconomy Association), која се одржа на 18 април 2019 година во Кампус 4 во Штип.

Повеќе...

Над 90 ученици од средните угостителски училишта во земјава и студентите од Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип и од Косово денеска се натреваруваа во рамките на четвртиот Меѓународен гастрономски фестивал „Cook and Serve 2019“.

Повеќе...

Во изминатиот период Факултетот за туризам и бизнис логистика реализираше теренска настава по предметот Туристичка географија. Учествуваа студенти од прва и од втора година од насоките Туризам (Штип и Скопје) и Гастрономија, исхрана и диететика (Штип и Скопје).

Повеќе...

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Скопје
Ема Радосављевиќ
Тел: +389 32 550 047
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.