Здружението за вмрежување на успешни жени, едуцирање и истражување „Јас сум жена“, „Global Shapers Skopje Hub“ и Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД - Штип го организираат вториот дводневен Женски економски форум.

Форумот ќе се одржи на 23 и 24 март со следнава агенда:

23 март, 17:00 ч. – 20:00 ч., тема „Финансии за мали бизниси и фриленсери“

  • 17:00 Панел дискусија
  • 18:00 Главна говорничка
  • 18:30 Работилница
  • 19:30 Наградна игра

24 март, 17:00 ч. – 20.00 ч., тема „Штедење и инвестирање“

  • 17:00 Панел дискусија
  • 18:00 Главна говорничка
  • 18:30 Работилница
  • 19:30 Наградна игра

Нашата заложба, како организации, да дејствуваат на финансиска едукација е да го посветиме овогодишниот Женски економски форум на финансирањето на микро, малите и средни бизниси, на можностите за штедење и инвестирање, на фриленсерството, на дигитализацијата и перспективите за раст и развој во сите овие сегменти.

Настанот е бесплатен, регистрацијата е задолжителна и трае до 21 март.

Регистрирајте го вашето учество на www.jassumzena.mk до 21 март.

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Скопје
Ема Радосављевиќ
Тел: +389 32 550 047
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.