На 21.3.2023 година студентите од студиска програма Хотелско-ресторанска насока во Скопје од Факултет за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип по покана од средното училиште на град Скопје „Лазар Танев“ учествуваа на саем на слатки „Слатка мистерија“.

Саемот на слатки имаше хуманитарен карактер и средствата собрани од купувањето на производите беа наменети за потребите на ученик - средношколец за лекување во странство. Исто така, на саемот се одбележа Светскиот ден на лицата со Даунов синдром со присуство на дневниот центар за деца и лица „Доза среќа“. Саемот беше поддржан од Град Скопје и претставници од приватниот сектор (слаткарници,ресторани, хотели, Ротари клуб -Скопје и др.). 
На студентот од СУГС „Лазар Танев“-Скопје, Факултетот за туризам и бизнис логистика му посакува брзо оздравување и добро здравје.

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Скопје
Ема Радосављевиќ
Тел: +389 32 550 047
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.