Денес, деканот на Факултетот за туризам и бизнис логистика, проф.д-р Татјана Бошков на поканата од Шуменскиот Универзитет “Епископ Константин Преславски” ја отвори  Четвртата научна конференција со меѓународно учество “Географија, регионален развој и туризам”.

Заедно со проф.д-р Цане Котески ги честитаа двата јубилеја кои денес ги слави Шуменскиот Универзитет – прославување на 30 години од формирањето на програмата Географија на Шуменскиот Универзитет “Епископ Константин Преславски” и 50 години постоење на Универзитетот.

На конференцијата активно учество земаа над 70 учесници од земјите на Западен Балкан и пошироко, а професорите од Факултетот за туризам и бизнис логистика свој допринос дадоа преку учество со трудови и претставување на своите научни истражувања.

ФТБЛ продолжува да ја надоградува меѓународната факултетска соработка!

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Скопје
Ема Радосављевиќ
Тел: +389 32 550 047
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.