Денес, на 4.10.2021 година, се одржа првиот академски час на Факултетот за туризам и бизнис логистика. Обраќање кон новите студенти имаа деканот на факултетот, вон. проф. д-р Татјана Бошков и продеканот на факултетот, доц. д-р Наташа Митева.

Заедно со сите професори на Факултетот за туризам и бизнис логистика, им посакаа топло добре дојде на новите студенти, многу успеси и доследност во реализацијата на своите желби.

На академскиот час беше прикажано и видео туторијал за најпотребните алатки за следење на наставата: е-календар, е-индекс, е-распоред, е-учење, е-библиотека, е-пошта и Microsoft Teams.

Факултетот за туризам и бизнис логистика успешно ја остварува својата мисија преку еминентен и посветен кадар потврдувајќи го ова преку исполнување на квотите за запишување на нови студенти. Тоа се студенти кои го препознаваат успехот, ентузијазмот за работа, успешните приказни на дипломирани студенти на овој факултет и можностите за вработување и напредување во кариерата, студенти кои веќе се дел од големата заедница на

Факултетот за туризам и бизнис логистика и наша идна гордост!

Ви Благодариме за изборот и за присуството,

Факултет за туризам и бизнис логистика

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Скопје
Ема Радосављевиќ
Тел: +389 32 550 047
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.