Се известуваат студентите на Факултетот за туризам и бизнис логистика дека на 24.3.2023 година (петок) ќе се одржат Избори за членови на Факултетско студентско собрание на Факултет за туризам и бизнис логистика по електронски пат.

  Право да избираат и да бидат избрани за членови на Факултетското студентско собрание имаат сите активни студенти на прв, втор и трет циклус на студии во рамки на единицата кои се запишани на студии во учебната 2022/2023 година.

На денот на изборите секој студент на единицата на студентската електронска адреса ќе добие линк за гласање за членови на Факултетско студентско собрание.

Сите заинтересирани студенти кои сакаат да се пријават за членови на Факултетско студентско собрание треба да достават електронска пријава која треба да е потпишана и скенирана пријава со назнака дека се пријавуваат за член на Факултетско студентско собрание на следнивe адреси:

 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Пријавувањето е до 4.3.2023 година

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Студентски прашања

Скопје
Ема Радосављевиќ
Тел: +389 32 550 047
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.