Факултетот за туризам и бизнис логистика стана дел од Интернационалната организација за квалитет во здравствениот туризам “Qualityin Health Preventione.V.” (Quhep).

Станува збор за меѓународна организација која е основана во 2016 година и е прва и единствена платформа што ги обединува сите страни на европските здравствени бањи и велнес индустријата во однос на квалитетот. Факултетот за туризам и бизнис логистика неодамна стана член на ова здружение и ќе работи заедно со веќе постоечки членови на понатамошниот развој на меѓународните Europe Spa стандарди за квалитет на European Spas Association (ESPA). Целта е да се постигне поголема транспарентност во однос на заштитата на потрошувачите и фер конкуренција во европскиот здравствен туризам.

 

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.