Асистент-докторанд м-р Цветанка Ристова и студентката на втор циклус студии и волонтер на ФТБЛ Магдалена Мицева во периодот од 4 до 5 октомври 2018 година учествуваа на 5. Меѓународен конгрес организиран од Меѓународниот балкански универзитет во Скопје.

Темата на конгресот оваа година беше “Investing inYouth for a Sustainable Future”, каде што Ристова и Мицева се претставија со труд со наслов “Rethinking education – Shaping the youth's as the leaders of the future in the hospitality business sector”. Конгресот беше посетен од 135 учесници од 40 земји. Генерален спонзор и официјален партнер на конгресот е Културен центар Ататурк.

Технички секретар

Гевгелија - Павлина М. Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб
Гевгелија - 2000, Р.Македонија

Скопје - Ивана Шоповска
Тел: +389 32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Студентски прашања

Штип - Владимир Митев
Тел: +389 32 550 331
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Гевгелија - Павлина Ичева
Тел: +389 32 550 350
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Тел: +389 32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Елена Ваканска
Тел: +389 32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

Билјана Цоневска

Тел: +389 32 550 324

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.